Van Spaendonck Innoveren

Wij zijn continue op zoek naar oplossingen voor ondernemers of startups in het mkb, om het ondernemerschap in Nederland succesvol verder te helpen.

Winnaars innovatie challenge: 'Gezocht: de grootste HR-frustratie

Innovatie challenges

1-van-Esch

Winnaars innovatie challenge: 'Gezocht: de grootste HR-frustratie

De Van Spaendonck innovatie challenge ‘Gezocht: de grootste HR-frustratie’ heeft 3 winnaars! In deze challenge zijn wij opzoek gegaan naar de grootste frustraties op het gebied van HR. We vroegen wat jullie vervelend, ongemakkelijk, onhandig, overbodig, tijdrovend, te ingewikkeld, complex, te duur etc. vonden. En dat is gelukt! 

Innovatie challenge

Innovatie Challenge ‘Ontwikkeling’

In onze derde editie van de Van Spaendonck Innovatie Challenge gingen wij op zoek naar oplossingen voor het MKB om werknemers te ondersteunen bij hun (professionele) ontwikkeling.

Innovatie challenge pitches

Innovatie Challenge

‘HR-tools voor managers’

De uitdaging die wij hebben aangepakt ligt bij de manager met personeelsverantwoordelijkheden. Die voelt zich nu vaak meer belast dan geholpen door de HR-taken en handelingen die moeten worden uitgevoerd.

Joeri Everaers - COO The Selection Lab

‘Strak georganiseerde pitchwedstrijd op hoog niveau mét een waardevolle prijs. Ik raad het van harte aan.’

Waarom doen wij dit?

Van Spaendonck ziet het MKB als de drijvende kracht achter de economie van Nederland, niet alleen omdat 70% van de werkgelegenheid van deze bedrijven komt, maar ook omdat haar toegevoegde waarde groot is als het gaat om nieuwe kansen zien en aangrijpen door bijvoorbeeld het betreden van nieuwe markten.   

Bij Van Spaendonck willen we precies daar opereren waar wij het ondernemerschap in het MKB succesvol verder helpen. Dit doen we door zaken de ondernemer te vereenvoudigen. We zijn continue op zoek naar innovatieve oplossingen in de vorm van diensten, adviezen en producten.

Oplossingen medewerkers
Innovatie challenge
Innovatie challenge pitches
Innovatie challenge VSP

Nieuws over de innovatie challenge

Contact

Heb je een innovatief idee? Laat van je horen!