Winnaar Innovatie challenge

Winnaar Van Spaendonck innovatie challenge: The Selection Lab

De Van Spaendonck innovatie challenge ‘HR-tools voor managers’ heeft een winnaar! Drie maanden geleden gingen wij op zoek naar startups of scale-ups met oplossingen om te integreren in onze bestaande softwareprogramma(s). Denk hierbij aan (software)tools, producten, features, handigheden en/of koppelingen die managers ondersteuning biedt bij HR-taken. We zijn van 31 inzendingen, naar 8 live pitches gegaan. Waarbij wij vandaag The Selection Lab als winnaar hebben mogen feliciteren!

The Selection Lab biedt matchingstechnologie aan organisaties waarmee ze gemakkelijk kunnen achterhalen welke medewerkers het beste passen bij hun organisatie. De assessments gebruiken de gouden standaard binnen de psychometrische wetenschap en maken deze stukken slimmer met artificial intelligence. Het resultaat? Een assessment, maar dan één die steeds slimmer wordt.

Door The Selection lab toe te voegen aan het productportfolio van CoPilot kunnen wij ondernemers eenvoud bieden in hun personeelszaken. In dit geval door op een laagdrempelige manier assessments toe te passen tijdens de werving en selectie van een nieuwe medewerker. De voordelen voor de werkgever zijn dat het selectieproces een stuk efficiënter wordt, de kans op een misfit kleiner en doordat er schakels uit het proces worden gehaald is een assessment ook een stuk goedkoper.

CoPilot en The Selection Lab gaan hun krachten bundelen en een pilot opzetten in 2022. We zullen dit op de voet volgen en je via onze socials op de hoogte houden.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken