Goed voor jouw werknemers zorgen

Van een complete verlofregistratie tot het verrassen van medewerkers op hun verjaardag; met deze oplossingen helpen we jou om goed (of nog beter) voor je werknemers te zorgen.

Goed voor werknemers zorgen

Praktijkervaring

“Ik krijg vaak te maken met onregelmatigheidstoeslagen, speciale regelingen en ingewikkelde cao’s. Gelukkig word ik hierin door Van Spaendonck ontzorgd.”

Digitale personeelsdossiers

Als ondernemer met werknemers ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van personeelsdossiers. Om deze reden bieden we via CoPilot een softwareplatform aan dat helpt bij de aanleg en het onderhoud van personeelsdossiers.

Meer informatie >

Personeelsdossiers
Salaris en Hr administratie

Softwareplatform voor salaris- en HR-administratie

Als ondernemer wil je graag goed voor je personeel zorgen, maar wel zonder daar al je tijd aan kwijt te zijn. Daarom hebben we met Loket.nl een betrouwbaar softwareplatform ontwikkeld dat jou ontzorgt op het gebied van salaris- en HR-administratie. Dit platform biedt een veelvoud aan functionaliteiten, waaronder automatische salarisverwerking, een verlofapp en online declareren.

Meer informatie >

Werving & Selectie

Plaats gemakkelijk nieuwe vacatures vanuit een eigen omgeving en vind sneller nieuwe medewerkers. Maak je eigen omgeving aan en ga vandaag nog aan de slag met jouw vacatures!

Meer informatie > 

Background kennisexpertise
Door samenwerking worden kleine dingen groot

We helpen je graag

Dankzij ons grote en diverse aanbod van oplossingen kunnen we vrijwel altijd iets betekenen voor MKB’ers. Neem daarom contact met ons op; we helpen je graag.