Goed voor werknemers zorgen

Van een complete verlofregistratie tot het verrassen van medewerkers op hun verjaardag; met deze oplossingen helpen we jou om goed (of nog beter) voor je werknemers te zorgen.

Goed voor werknemers zorgen

Praktijkervaring

“Ik krijg vaak te maken met onregelmatigheidstoeslagen, speciale regelingen en ingewikkelde cao’s. Gelukkig word ik hierin door Van Spaendonck ontzorgd.”

Digitale personeelsdossiers

Als ondernemer met werknemers ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van personeelsdossiers. Om deze reden bieden we een softwareplatform aan dat helpt bij de aanleg en het onderhoud van personeelsdossiers.

Meer informatie? 
Neem contact op

Personeelsdossiers
Salaris en Hr administratie

Softwareplatform voor salaris- en HR-administratie

Als ondernemer wil je graag goed voor je personeel zorgen, maar wel zonder daar al je tijd aan kwijt te zijn. Daarom hebben we een betrouwbaar softwareplatform ontwikkeld dat jou ontzorgt op het gebied van salaris- en HR-administratie. Dit platform biedt een veelvoud aan functionaliteiten, waaronder automatische salarisverwerking, een verlofapp en online declareren.

Meer informatie? 
Neem contact op 

Werkgeverskostensimulator en arbeidscontractengenerator

Reken snel én exact uit met welke totale werkgeverskosten je rekening moet houden bij uitbreiding van je personeelsbestand. De arbeidscontractengenerator helpt je bij het opstellen van een rechtsgeldig arbeidscontract.

Meer informatie? 
Neem contact op

Background kennisexpertise
Door samenwerking worden kleine dingen groot

We helpen je graag

Dankzij ons grote en diverse aanbod van oplossingen kunnen we vrijwel altijd iets betekenen voor MKB’ers. Neem daarom contact met ons op; we helpen je graag.