Samenwerking met ondernemers

Uit ervaring weten we dat door samenwerking kleine dingen groot worden. Daarom biedt Van Spaendonck oplossingen en geven we advies waarmee je onderlinge samenwerkingsverbanden kunt opzetten. Om te profiteren van bijvoorbeeld kennisdeling en schaal- en inkoopvoordelen.

Samenwerking met ondernemers

Praktijkervaring

“Dankzij Van Spaendonck zie ik nieuwe kansen om te samenwerken met andere ondernemers.”

Online kennis- en contactplatform

Als ondernemer met werknemers ben je verantwoordelijk voor het aanleggen en onderhouden van personeelsdossiers. Om deze reden bieden we een softwareplatform aan dat helpt bij de aanleg en het onderhoud van personeelsdossiers.

Meer informatie? 
Neem contact op 

Kennisplatform teaser
Samenwerkingsverbanden

Opzet en managen van samenwerkingsverbanden

Een stichting, coöperatie, vereniging of brancheorganisatie: elke vorm van samenwerking tussen ondernemers moedigen we van harte aan. En we adviseren je graag over het opzetten en managen van zulke samenwerkingsverbanden zodat elk initiatief een succes wordt.

Meer informatie? 
Neem contact op

Opzet en management van een label, keurmerk of register

Jezelf onderscheiden als ondernemer is belangrijk en kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door het opzetten van een label, keurmerk of register. Maar wat is daar precies voor nodig? En hoe zet je zoiets in werking? Wij helpen je graag bij het opzetten en beheren van keurmerken, labels, registers, gedragscodes en certificeringen.

Meer informatie? 
Neem contact op

Opzet en management van een label, keurmerk of register​
Door samenwerking worden kleine dingen groot

We helpen je graag

Dankzij ons grote en diverse aanbod van oplossingen kunnen we vrijwel altijd iets betekenen voor MKB’ers. Neem daarom contact met ons op; we helpen je graag.