Kennis- & expertisedeling

Dankzij meer dan 100 jaar ervaring beschikken we over precies die kennis en expertise die MKB’ers nodig hebben voor succesvol ondernemen. Dat delen we graag met je, door middel van onder meer brancherapporten, kennissessies en het platform MKB Servicedesk.

Kennis en expertise oplossingen

Praktijkervaring

“Voorheen was het allemaal een beetje los zand. Dankzij de kennis- en expertise-oplossingen heb ik structuur aan mijn bedrijf kunnen geven.”

MKB Servicedesk

Van Spaendonck is de drijvende kracht achter hét ondernemersplatform voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. MKB Servicedesk biedt video’s, blogs, e-books, whitepapers en zelfscans die jou helpen bij het realiseren van je doelen, ambities en dromen.

Meer informatie? 
Neem contact op

MKBServicedesk
Brancherapporten

Brancherapporten en kennissessies

Kennisdeling is zonder meer belangrijk voor (meer) succes. Wij delen onze feiten en cijfers met je door middel van onder meer brancherapporten. Bovendien maken we het delen van kennis en inzichten (ook tussen ondernemers) mogelijk door ontmoetingen, ronde tafels en kennissessies te organiseren.

Meer informatie? 
Neem contact op

Door samenwerking worden kleine dingen groot

We helpen je graag

Dankzij ons grote en diverse aanbod van oplossingen kunnen we vrijwel altijd iets betekenen voor MKB’ers. Neem daarom contact met ons op; we helpen je graag.