Winnaars innovatie challenge: ‘Gezocht: de grootste HR-frustratie’ 

De Van Spaendonck innovatie challenge ‘Gezocht: de grootste HR-frustratie’ heeft 3 winnaars! In deze challenge zijn wij opzoek gegaan naar de grootste frustraties op het gebied van HR. We vroegen wat jullie vervelend, ongemakkelijk, onhandig, overbodig, tijdrovend, te ingewikkeld, complex, te duur etc. vonden. En dat is gelukt! 

Uit de vele uitzendingen hebben we uiteindelijk een top 9 weten te selecteren. Het publiek heeft stemmen uitgebracht zodat wij inzichtelijk kregen welke frustraties het grootst zijn. Daar is een top 3 uitgekomen. 

Op de 3e plaats: 
De inzending ‘Last minute werkgeversverklaring aanvragen’ van het bedrijf Negen BV. Zij hebben een bedrag van €1.500 gewonnen voor een personeelsuitje. 

Op de 2e plaats: 
De inzending ‘Informatie verzamelen uit verschillende portalen’ van het bedrijf Quality Finance. Zij hebben ook een bedrag van €1.500 gewonnen voor een personeelsuitje. 

Op de 1e plaats: 
De inzending ‘Het circus van verlofrechten’ van het bedrijf Van Esch bv heeft de challenge gewonnen. Zij hebben het bedrag van €2.500 gewonnen voor een personeelstuitje.

We gaan de frustraties als inspiratiebron gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe oplossingen waarmee we ondernemers kunnen ontzorgen! 

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken