met Van Spaendonck Innoveren

Continue op zoek naar oplossingen voor ondernemers of startups in het MKB, om hun bedrijf een boost te geven. 

Innovatie Challenge
Gezocht: ‘De grootste HR-frustratie’

Innovatie challenges

Innovatie Challenge Gezocht:
‘De grootste HR-frustratie’

Ondernemers, HR-managers en medewerkers met HR-taken; wat zijn jullie grootste frustraties op het gebied van HR? Wat vind je vervelend, ongemakkelijk, onhandig, overbodig, tijdrovend, te ingewikkeld, complex, te duur, etc.? Wat kan er beter of wat mis je in huidige diensten/producten/tooling? 

Innovatie challenge

Innovatie Challenge ‘Ontwikkeling’

In onze derde editie van de Van Spaendonck Innovatie Challenge gingen wij op zoek naar oplossingen voor het MKB om werknemers te ondersteunen bij hun (professionele) ontwikkeling.

Innovatie challenge pitches

Innovatie Challenge
‘HR-tools voor managers’

De uitdaging die wij hebben aangepakt ligt bij de manager met personeelsverantwoordelijkheden. Die voelt zich nu vaak meer belast dan geholpen door de HR-taken en handelingen die moeten worden uitgevoerd.

Over van Spaendonck

Innovatie Challenge
‘1,5 meter’

Leven, werken en ondernemen op 1,5 meter, dat is even wennen. Sterker nog: voor veel bedrijven levert het serieuze uitdagingen op. Hoe ga ik mijn klanten bedienen? Hoe zorg ik dat mijn personeel veilig kan werken?

Joeri Everaers - COO The Selection Lab

‘Strak georganiseerde pitchwedstrijd op hoog niveau mét een waardevolle prijs. Ik raad het van harte aan.’

Waarom doen wij dit?

Van Spaendonck ziet het MKB als de drijvende kracht achter de economie van Nederland, niet alleen omdat 70% van de werkgelegenheid van deze bedrijven komt, maar ook omdat haar toegevoegde waarde groot is als het gaat om nieuwe kansen zien en aangrijpen door bijvoorbeeld het betreden van nieuwe markten.   

Bij Van Spaendonck willen we precies daar opereren waar wij het ondernemerschap in het MKB succesvol verder helpen. Dit doen we door zaken de ondernemer te vereenvoudigen. We zijn continue op zoek naar innovatieve oplossingen in de vorm van diensten, adviezen en producten.

Oplossingen medewerkers
Innovatie challenge
Innovatie challenge pitches
Innovatie challenge VSP

Nieuws over de innovatie challenge

Contact

Heb je een innovatief idee of een suggestie voor een toekomstige challenge? Laat van je horen!