Van Spaendonck Innovatie Challenge Ontwikkeling

Van Spaendonck Innovatie Challenge ‘Ontwikkeling’

Werken in een ondernemend bedrijf waar je snel kan doorgroeien maakt een MKB onderneming een aantrekkelijke werkgever. Het lukt MKB ondernemers helaas niet altijd om voldoende aandacht te besteden aan het ontwikkelen van talent en het creëren van kansen om door te groeien. In onze derde editie van de Van Spaendonck Innovatie Challenge gaan wij op zoek naar oplossingen voor het MKB om werknemers te ondersteunen bij hun (professionele) ontwikkeling.
Heb jij de oplossing en innoveer jij met ons mee?

Van Spaendonck wil ondernemers in het MKB helpen om hun werknemers optimaal te laten ontwikkelen en werkgevers in staat stellen om qua ontwikkelmogelijkheden te concurreren met de grote bedrijven.

Ontwikkeling werknemers
Veel bedrijven en cao-partijen willen werknemers de mogelijkheid tot opleidingen bieden middels individuele opleidingsbudgetten, maar in de praktijk wordt slechts een beperkt deel van dit budget gebruikt. Hier willen wij verandering in brengen. Hoe we dat gaan doen lees je hier.

Timeline challenge

  • 31 mei 14.00u: online informatiebijeenkomst – meld je aan
  • 13 juni 17.00u: Deadline deelname challenge
  • Uiterlijk 20 juni: Bekendmaking selectie 
  • 30 juni: Live pitches / gesprekken met de geselecteerde pitchers – Top 3 selecteren
  • Begin juli: verdieping en verkenning bij top 3 incl. business case
  • 14 juli: bekendmaking winnaar

Heb jij een (deel)oplossing die werknemers binnen het MKB helpt zich verder te ontwikkelen en die past bij de proposities van Van Spaendonck?  Lever dan voor 13 juni jouw pitch bij ons in!

Enthousiast maar nog niet overtuigd? Laat je dan inspireren door onze vorige editie van de Van Spaendonck Innovatie Challenge: ‘HR-tools voor managers‘.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken