LiveLearn: winnaar Van Spaendonck Innovatie challenge ‘Ontwikkeling’

LiveLearn: winnaar Van Spaendonck Innovatie challenge ‘Ontwikkeling’

Van Spaendonck en LiveLearn gaan samen innoveren op de ontwikkeling van werknemers. Van Spaendonck wil met deze innovatieve samenwerking ondernemers in het MKB helpen om hun werknemers optimaal te laten ontwikkelen en werkgevers in staat stellen om qua ontwikkelmogelijkheden te concurreren met de grote bedrijven.

Daniël van der Kolk, oprichter LiveLearn, staat met zijn bedrijf voor een leven lang blijven leren en ontwikkelen. “Het winnen van deze challenge is een bevestiging van onze visie om ten eerste het individu centraal te stellen en ten tweede hen te stimuleren en effectiever bezig te laten zijn met hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daarnaast biedt dit een prachtige kans om samen op te trekken met een toonaangevende partij in het HR domein om het MKB verder te helpen te groeien”, aldus Daniël. 

Jeroen de Heer, directievoorzitter Van Spaendonck, voegt hieraan toe: “Wij verwachten van de samenwerking dat we innovatieve en technologische oplossingen gaan aanbieden, waar een grote groep ondernemers in Nederland hun voordeel mee zullen doen.”

Dit was de derde editie van de Van Spaendonck Innovatie challenge, die in het teken stond van ‘Ontwikkeling’. In voorgaande edities hebben de ‘1,5 meter’ en de ‘HR-tools voor managers’ challenges  geleidt tot succesvolle samenwerkingen. Voor meer informatie zie ook vanspaendonck.nl/innovatie-challenge

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken