Innovatie challenge pitches

Van Spaendonck innovatie challenge ‘HR-tools voor managers’

Een manager moet veel ballen tegelijkertijd in de lucht houden. HR-verantwoordelijkheden zijn daar één van. Helaas komt deze nog wel eens in het gedrang tussen alle andere prioriteiten. Sommige HR-taken komen maar af en toe voor, andere taken zijn complex en lastig en andere zijn saai en een ‘moetje’. Bijna geen enkele HR-verantwoordelijkheid is rechtstreeks verbonden met de resultaten waarop de manager afgerekend wordt.  

Wij zoeken de beste HR oplossingen & tools die zich richten op de manager, niet de HR-professional. Die managers overzicht en inzicht geven in alles wat er moet gebeuren en ze praktisch ondersteunt bij alle (sub)taken die er zijn. Die HR veranderen van een ‘moetje’ in iets wat leuk is en energie geeft.

Daarom organiseerde wij de Van Spaendonck innovatie challenge ‘HR-tools voor managers’.

Waar zijn we naar op zoek?
Wij weten HR-professionals al uitstekend te bedienen vanuit onze jarenlange ervaring bij Loket.nl. De uitdaging die wij nu willen aanpakken ligt bij de manager met personeelsverantwoordelijkheden. Die voelt zich nu vaak meer belast dan geholpen door de HR-taken en handelingen die moeten worden uitgevoerd. Dat willen we omdraaien! Uiteraard wel op zo’n wijze dat de HR-specialist goed in positie blijft.

Wij zoeken daarvoor tools, producten, features, handigheden en koppelingen die we kunnen integreren binnen onze CoPilot propositie. De huidige basis van CoPilot is de salarisadministratie, daarnaast hebben we een contract(generatie)module en een inwerkprogramma. 

Vorige week vonden de pitches plaats van deelnemers die uit de eerste selectie kwamen. Bekijk hier een terugblik van deze spannende, maar innoverende middag!

De winnaar wordt half november bekend gemaakt door de vierkoppige jury die bestaat uit:
Jorg Kop (directeur Utrecht INC, investeerder en founder van SnappCar), Edwin de Jonge (ondernemer en investeerder en gespecialiseerd in ICT, recruitment en sales), Jeroen de Heer (directievoorzitter Van Spaendonck) en Geneviève Meerburg (directeur MKB Service). De jury gaat zich de komende tijd beraden met welke partij(en) we een mooie toekomst aan gaan. To be continued…

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken