Van Spaendonck groeit door met nieuwe financieel directeur Monique van Groeninge

Van Spaendonck groeit door met nieuwe financieel directeur Monique van Groeninge

Vanaf 1 april is Monique van Groeninge gestart in een nieuwe functie als financieel directeur bij Van Spaendonck. Met deze benoeming zet Van Spaendonck een mooie stap in het versterken van haar eigen organisatie. De gedrevenheid, brede ervaring en daadkracht van Monique, maken haar de perfecte aanvulling op het huidige directieteam van Van Spaendonck.

Monique heeft bijna 30 jaar financiële ervaring opgedaan in vast dienstverband en als zelfstandige. Ze heeft onder andere gewerkt bij Interpolis, DPD en recentelijk bij Melitta. “Met haar ervaring in het aansturen van afdelingen kan zij een belangrijke bijdrage leveren om onze organisatie naar een hoger plan te tillen”, aldus directievoorzitter Jeroen de Heer.

Monique geeft aan dat haar team van grote toegevoegde waarde is voor Van Spaendonck in de groei van de organisatie. “Wij zijn o.a. verantwoordelijk voor de financiën, risicomanagement, juridische zaken en compliance. Wij gaan ervoor om samen mooie resultaten te bereiken en ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!”.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken