Binnen de bus

Google werkplaats: gratis cursus online marketing

Wil je meer klanten bereiken via het internet, weten hoe je meerdere online kanalen kunt inzetten of hoe je een businessplan schrijft? Kom naar de Google-bus en volg een van de gratis workshops om je bedrijf te laten groeien.

Google Digitale Werkplaats
Al ruim 100.000 bedrijven en ondernemers hebben dankzij de workshops van de Google Digitale Werkplaats hun digitale vaardigheden verbeterd. De Digitale Werkplaats is ‘on tour’ en rijdt de komende weken door het land. Je kunt instappen om verschillende interessante workshops te volgen. Mis deze unieke kans niet en kom langs. Dat kan op donderdag 13 december bij het Van Spaendonck Ondernemingshuis. Je kunt kiezen uit bijvoorbeeld de eerste stappen online zetten, tot hoe profileer ik me als persoon, ondernemer of zzp-er, tot hoe kan ik groeien dankzij zoekmachineoptimalisatie.

Kijk voor het hele programma en de locaties bij jou in de buurt op digitale werkplaats. Deelname is gratis. Scroll op de inlogpagina naar beneden om bij donderdag 13 december te komen en meld je aan!

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken