Week van de werkstress

Blijf in Balans!

Van 16 tot en met 20 november 2020 organiseert OVAL de zevende Week van de Werkstress. Doel is om werkenden en werkgevers bewust te maken van hun eigen verantwoordelijkheid en de mogelijkheden om een gebalanceerd leven te leiden waarin werkstress niet tegen, maar juist voor hen gaat werken. Ook in deze onzekere tijden. Het centrale thema is daarom dit jaar: Blijf in balans!

Samenwerking ligt aan de basis van het succes van de Week van de Werkstress. De Week van de Werkstress heeft een hoge vlucht genomen doordat niet alleen het ministerie van SZW, maar ook werkgevers- en werknemersorganisaties, branche- en beroepsverenigingen en vele honderden individuele bedrijven activiteiten organiseerden, de week ondersteunden en hun schouders er onder zetten.

Dit jaar zijn ook wij partner van de Week van de Werkstress en dagen wij jullie uit na te denken hoe je als werkgever kunt zorgen voor de juiste
werk/ privé balans.

Voor inspiratie of het aanmelden van jouw eigen initiatief verwijzen wij je door naar de website van de Week van de Werkstress.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken