Zorgvergelijken

MKB-er sluit verzekering voor ziek personeel af via eigen salaris en personeelsadministratiepakket

Meer dan 90.000 werkgevers in Nederland kunnen voortaan vanuit het pakket waarin hun salaris- en personeelsadministratie wordt verwerkt, direct een verzuimverzekering afsluiten. Werkgevers die via hun accountant werken met het salarispakket van Loket.nl, kunnen van deze koppeling gebruik maken.

De verzekering, die door verzekeraar Avéro Achmea ‘Grip op Verzuim Totaal’ is genoemd, stelt de werkgever in staat binnen een paar tellen een berekening te maken en een offerte aan te vragen voor een verzuimverzekering op maat. Voor de accountant die voor zijn klanten de administratie in Loket.nl verwerkt, biedt Grip op Verzuim Totaal de mogelijkheid om zijn bedieningsmodel te verbreden en de loyaliteit van de klanten te verhogen.

Gegevens zoals de loonsom, het aantal werknemers en de verzuimpercentages voor het aanvragen van de verzuimverzekering zijn al bekend in de applicatie van Loket.nl. Hierdoor zien werkgevers snel wat de verzuimverzekering hen gaat kosten. Vanwege een collectiviteitsvoordeel zijn ze verzekerd van een scherpe aanbieding.

Een accountant die werkt met Loket.nl kan de verzuimkoppeling voor zijn klanten activeren. De werkgever bepaalt vervolgens zelf of hij gebruik maakt van de verzuimkoppeling. Gegevens die relevant zijn voor de verzekering, zoals ziek- en herstelmeldingen en salaris- en personeelsmutaties, worden automatisch doorgegeven aan de verzekeraar.

Meer informatie over Loket.nl vindt u op http://www.loket.nl

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken