Gezocht: 1,5 meter-oplossingen voor het MKB

Gezocht: 1,5 meter-oplossingen voor het MKB

Leven, werken en ondernemen op 1,5 meter, dat is even wennen. Sterker nog: voor veel bedrijven levert het serieuze uitdagingen op. Hoe ga ik mijn klanten bedienen? Hoe zorg ik dat mijn personeel veilig kan werken?

Wij doen we een beroep op jou! Je hebt ongetwijfeld al nagedacht over slimme oplossingen voor ondernemen op 1,5 meter die wellicht heel goed aansluiten op de ontwikkelde protocollen. Deel je ideeën met de ondernemers in jouw sector. Samen staan we sterk!

Wij dagen je uit!

Samen met MKB-Nederland, VNO-NCW, en Nationale-Nederlanden en MKB Servicedesk is er een 1,5 meter innovatie challenge in het leven geroepen om per sector de beste oplossingen te vinden voor werken op 1,5 meter. 

  • We zijn op zoek naar slimme concrete ideeën en oplossingen, die op zeer korte termijn ontwikkeld, geleverd en/of geïmplementeerd kunnen worden. 
  • De oplossing heeft betrekking op afstand houden, hygiëne, inzet van personeel, beschermingsmaatregelen, of gedragsbeïnvloeding van klanten en/of medewerkers.
  • De oplossing moet aansluiten op de bestaande protocollen (zie mijncoronaprotocol.nl

Heb jij een oplossing in gedachten? Het beste idee zal landelijk worden gedeeld én er wordt een bedrag van 7.500 euro beschikbaar gesteld voor het beste idee.

Doe mee en pitch je idee!

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken