Esther Raats-Coster

Esther Raats-Coster nieuw lid Raad van Commissarissen

Met ingang van 17 mei 2016 is Esther Raats-Coster (46) benoemd tot lid Raad van Commissarissen Van Spaendonck Groep BV.
Van Spaendonck is een prominente speler op het vlak van het ondersteunen van ondernemers bij succesvol ondernemen. Zij richt zich met een omzet van circa € 18 miljoen op samenwerkingsverbanden van ondernemers en op dienstverleners die ondernemers ondersteunen zoals branches en accountantskantoren. De Raad van Commissarissen bestaat verder uit Hans van der Molen, Bart Straatman en Jacco Vonhof.

Esther Raats-Coster is een energieke toezichthouder, bestuurder en ondernemer. Een professional met een heldere visie en oog voor verhoudingen binnen het veld waarin zij opereert. Zo is zij onder meer actief als Voorzitter van de Raad van Commissarissen van Rabobank Groene Hart Noord. Esther verdiept zich grondig in zaken en weet steeds op feiten gebaseerd de doelen van organisaties te ondersteunen.

Met haar voormalige bedrijf heeft zij haar ondernemerschap bevestigd. Dit succesvolle ondernemerschap bracht haar in 2006 de titel ‘Zakenvrouw van het jaar; Prix Veuve Clicquot’.

Voor Van Spaendonck is de toetreding van Esther Raats-Coster een verrijking.
Jan Gevers (algemeen directeur): “Wij geloven dat succesvol ondernemen bijdraagt aan onze maatschappij. Sterk ondernemerschap is de drijvende kracht achter innovatie en maatschappelijke transities. Onze focus is een succesvol MKB. Daarbij geloven we in de kracht van samenwerking. Wij richten ons op de belangen van ondernemers. Dat doen we via branche- en beroepsorganisaties en accountants. Ondernemers kunnen ook direct bij ons terecht. Want door samenwerking worden kleine dingen groot.”

Van Spaendonck bestaat uit de divisies Services en Collectiviteiten, waar Loket.nl, Qwoater, Van Spaendonck Brancheadvies, Brench, BW7, Klachtregeling.nl, VSP Risk, Van Spaendonck MKB Banenmonitor, Van Spaendonck Online, ICOON en Wissenraet Van Spaendonck deel van uit maken.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken