Over ons

Carmen de Jonge en Ruud van Leeuwen vertrekken bij Van Spaendonck

Met het bereiken van het 100 jarig jubileum in 2019 is de strategie voor de komende jaren opnieuw herijkt en vastgesteld. Belangrijke pijlers blijven het bedienen van ondernemers samen met brancheorganisaties en accountants. 2019 hebben we uiterst succesvol afgesloten en dat geeft een goede basis voor de komende periode. Dit is dan ook het moment, aldus Carmen de Jonge om met trots en vertrouwen een nieuw pad in te slaan.

Carmen de Jonge zal haar rol als directeur per 1 mei neerleggen. Carmen begon 18 jaar geleden bij Wissenraet van Spaendonck en was ruim 11 jaar directeur. Carmen heeft gedurende deze periode Wissenraet laten groeien tot een toonaangevende organisatie in de wereld van brancheverenigingen en andere samenwerkingsverbanden. Dat Carmen nu kiest voor een meer vrije rol in brancheland, past bij haar inhoudelijke drive; We zijn blij dat ze als associate aan de organisatie verbonden zal blijven, aldus Jeroen de Heer, directievoorzitter

Ruud van Leeuwen treedt eveneens terug als directeur bij Loket.nl. “Zo’n vijftien jaar geleden begonnen we met een droom om een kwart van alle werknemers in het MKB te verlonen en dat we dat in ons jubileumjaar hebben weten te realiseren is het doel dat ik ook mezelf had gesteld.” Ruud begon 25 jaar geleden bij Van Spaendonck en was ruim 7 jaar directeur van Loket.nl. Voor Ruud was het bereiken van 1 miljoen verloningen met Loket.nl een belangrijke mijlpaal die hij samen met zijn team in 2019 heeft gerealiseerd. Nu vindt hij het tijd voor een volgende stap in zijn carrière. 

Carmen en Ruud bedanken we voor hun waardevolle bijdrage in de groei en ontwikkeling van Wissenraet van Spaendonck en Loket.nl. Daarnaast bedanken we hen voor hun inzet en betrokkenheid als lid van de algemene directie van de Van Spaendonck Groep. 

Erik Snels, reeds directeur van Loket.nl, zal vanaf 1 april de werkzaamheden van Ruud van Leeuwen overnemen.

Voor Wissenraet van Spaendonck wordt een nieuwe interim-directeur gezocht. Petra van de Goorbergh, Roland Huisman en Giel Schikhof blijven eerste aanspreekpunt voor klanten.

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken