DSC

Aantrekkelijk werkgeverschap: Boeketten versturen vanuit Loket.nl

Loket.nl gaat samenwerken met bloemenleverancier Sister Sophy. Met deze samenwerking maakt Loket.nl het nog eenvoudiger aantrekkelijk werkgeverschap te bevorderen. Werkgevers en leidinggevenden kunnen namelijk direct invulling geven aan feestelijke momenten door vanuit Loket.nl een boeket te laten bezorgen bij een werknemer die iets te vieren heeft.

In het personeelssysteem en salarispakket van Loket.nl kunnen werkgevers en leidinggevenden aan de hand van signalen worden geattendeerd op belangrijke gebeurtenissen in een organisatie. Op deze manier wijst Loket.nl een leidinggevende tijdig op het 25-jarig dienstverband van een werknemer, een zilveren bruiloft of een verjaardag. Dankzij de samenwerking met Sister Sophy kan direct op een attente manier invulling worden gegeven aan dit soort momenten.

Zelf het moment bepalen
Een werkgever kan zelf bepalen bij welke soort momenten een boeket bij een werknemer bezorgd mag worden. Zo kan de ene werkgever ervoor kiezen bij iedere verjaardag een bos bloemen te laten bezorgen en vindt de ander juist momenten rond jubilea een uitgelezen moment om een bos bloemen te geven.

WKR
Bij de samenwerking is rekening gehouden met de Werkkostenregeling (WKR) voor werkgevers die sinds 1 januari verplicht is. Door Sister Sophy is namelijk een speciaal WKR-boeket samengesteld, dat voldoet aan alle regels rondom de WKR. De prijs van dit boeket is 24,95 euro. Dat is inclusief bezorgkosten en BTW.

Fairtrade
De bloemen van Sister Sophy zijn fairtrade en FFP gecertificeerd, waardoor ook de telers van de bloemen de waardering krijgen die zij verdienen. De boeketten van Sister Sophy kunnen worden geleverd met een vaas, vervaardigd van gerecycled glas.

Extra attentie
De grote en luxe boeketten van Sister Sophy, die gecertificeerd zijn door Max Havelaar, worden zorgvuldig verpakt, voorzien van water en in een speciale doos verzonden. En is de gelukkige niet thuis? Bij het boeket zit ook een leuke attentie voor degene die het boeket heeft aangenomen.

Van links naar rechts: Erik Snels (directeur Loket.nl), Pascal van Zandvoort (Sister Sophy) en Ruud van Leeuwen (directeur Van Spaendonck Services)
Van links naar rechts: Erik Snels (directeur Loket.nl), Pascal van Zandvoort (Sister Sophy) en Ruud van Leeuwen (directeur Van Spaendonck Services)

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken