Powerhouse VSG

9 nov: POWERHOUSE Van Spaendonck

Met veel plezier kondigen wij het eerste en exclusieve live event van POWERHOUSE Van Spaendonck aan. Op dinsdag 9 november ontdek je, in Theater Gooiland Hilversum, hoe jouw mindset van invloed is op het ondernemerschap en kom je alles te weten over de laatste trends op het gebied van personeel. Dit alles onder leiding van onze hosts Sofie van den Enk, Jeroen de Heer en sidekick Diederik Jekel. Zij verwelkomen een aantal bijzondere gasten, waaronder Pieter van den Hoogenband. 

Sprekers PowerHouse van Spaendonck

V.l.n.r.: Sofie van den Enk, Jeroen de Heer, Diederik Jekel, Margot Roubos,
Hans van der Molen, Jesse ’t Lam, Jacco Vonhof en Pieter van den Hoogenband.

Laat ondernemerschap losbarsten!

POWERHOUSE Van Spaendonck verzamelt, verklaart en vertaalt trends waar jij direct mee aan de slag kan. Een dynamisch live-programma van 90 minuten, waarin vanuit drie invalshoeken wordt gekeken naar de wereld waarin we nu leven: ontwikkelingen, veranderingsvermogen van jouw onderneming en de juiste mindset als ondernemer.
Bekijk het programma hier.

Dit wil je niet missen!

Op 9 november kun je rekenen op powertalks van experts en vernieuwende inzichten omlijst met verrassend entertainment en een goede borrel. Zo ben je voorafgaand aan ons programma al welkom om de live-uitzending van BNR Zakendoen bij te wonen.

Er is een beperkt aantal kaarten, dus meld je direct aan en garandeer jezelf van een plek.

Wij kijken er naar uit je weer live te zien!

Nieuws en verhalen over werk en samenwerken