Van Spaendonck neemt ondernemersplatform MKBServicedesk.nl over

Door
In Al het nieuws

Tilburg, 16 juli 2019 – Vandaag heeft Van Spaendonck de handtekening gezet onder de koop van het ondernemersplatform MKBServicedesk.nl. MKBServicedesk.nl is het kennisplatform met nieuws en actualiteiten voor ondernemers; maandelijks gebruiken ruim 200.000 ondernemers het platform.

Voor Van Spaendonck is de overname een logische toevoeging aan haar dienstverlening. Al 100 jaar vertegenwoordigt en ondersteunt zij MKB ondernemers via accountants en brancheorganisaties. Met deze stap wordt de digitale dienstverlening aan en communicatie met haar klanten verder versterkt. MKB-Nederland continueert de samenwerking met MKBServicedesk.nl.

Voor vragen kun je terecht bij Erik Snels, hoofddirectie Van Spaendonck Groep info@vanspaendonck.nl.

 

 

Lees ook eens deze:

Leave a Comment