Senior Verenigingsmanager Werk en Gezondheid

 

Wissenraet Van Spaendonk (Tilburg) is op zoek naar een senior professional met uitstekend gevoel voor branchebelangen, issuemanagement en samenwerking.

Wissenraet Van Spaendonck adviseert en ondersteunt ruim 100 branche- en werkgeversorganisaties in de zakelijke dienstverlening, arbeidsmarkt, industrie, handel en zorg & welzijn. Voor deze organisaties zijn wij hét gezicht in de markt. Belangenbehartiging, communicatie, keurmerken, collectieve inkoop, opzetten van opleidingen, beleidsondersteuning en secretariaatsvoering zijn daarbij de kerndiensten. Wissenraet Van Spaendonck is marktleider en trendsettend in Nederland.

Functiebeschrijving
Het team van Werk & Gezondheid bestaat uit acht professionals die zich bezighouden met het dynamische veld van de zorg en de arbeidsmarkt in een snel veranderend speelveld. Het team behartigt de belangen van een groot aantal branche- en belangenverenigingen binnen het speelveld van de Zorg. Hierbij is de grootste brancheorganisatie waarvoor wij de belangen en secretariaatsvoering verzorgen Nefemed. Nefemed is de belangenorganisatie van producenten, importeurs en handelaren van medische hulpmiddelen. De Senior Verenigingsmanager die wij nu zoeken zal namens Wissenraet Van Spaendonck ongeveer de helft van zijn tijd directie voerend zijn voor Nefemed.

Meer informatie

Primatch ondersteunt Wissenraet Van Spaendonck bij de werving en selectie van deze vacature. Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met Jeroen Bergen (managing partner van Primatch). Jeroen is bereikbaar op telefoon nummer 088-5325 111 of per mail op jeroen.bergen@primatch.nl.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt door Wissenraet Van Spaendonck niet op prijs gesteld.